NYHEDER

Læs her hvad deltagerne mener:

Det er jo helt vildt afstressende. Når jeg hører om hvordan skoleelever er stressede i dag og indimellem plages af angst, så skulle de da bare prøve det her. Jeg har aldrig kunnet falde i søvn om dagen, men det gik da meget godt her midt på gulvet i salen. Resten af øvelserne var også afslappende.” Mia 15 år.

”Det gode ved BBAT er, at øvelserne er lette og behagelige at udføre. Hanne giver en god og grundig instruktion, så der er mulighed for at lave øvelserne derhjemme også. Jeg er særlig glad for øvelsen, hvor man svinger kroppen fra side til side, hvor  armene bare  følger med. Det er helt  vanedannende.Øvelserne styrker forankringen i kroppen, og derved giver det mere ro, velvære og balance i sindet. Trods det, at øvelserne ikke må være  anstrengende, giver de en følelse af,  at kroppen bliver  brugt på en dybdegående måde. Jeg havde mange nakke-  og skulderspændinger , og disse forsvandt efter udførelsen af øvelserne. Jeg kan varmt anbefale det.” Lisbet 59 år

Jeg kan også varm anbefale disse øvelser. Jeg har haft rigtig svært ved at rejse mig , men da jeg blev centreret, kunne jeg hente styrke fra min navle og så gik det hele meget bedre. Tak for det.”  Karin 70 år.

Der er stadig plads på holdet. 

OBS ændret tid.

På flere opfordringer og af hensyn til pendlerne rykker jeg BBAT holdet til kl. 17-18.30, mandage i lokalet ovenpå Svømmehallen i Stege.  Første gang mandag d. 17/9-2018.

Video om BBAT

Så er de nye meditaionspuder hjemme.

Nu er der nok til et hold på 10 deltagere.
Der er både til begyndere, erfarne, store og små mennesker.
Så kom lystigt.

Kan også erhverves og købes hos mig.

Klinik adresser:

Storegade 47,1. sal, 4780 Stege

Læs mere om:

Angsten i kroppen En artikel om hvordan fysioterapi og psykoterapi går hånd i hånd når kroppen plages af angst og ødelægger mulighederne fro at handle i livet. Udgivet i Tidsskrift for Psykoterapi nr. 1 2018.

Oplevelsesorienteret og udviklende vejledning

Ressource orienteret tilgang Revideret udgave

Menneske syn

Øvelses opbygning BBAT